HTML

Monin

Szeretnénk eredeti sztorikat és ötleteket arról, hogyan találkoztatok a Moninnal először és mi mindenre használjtátok Ti a Monint. Legyetek profik vagy ínyencek.

Friss topikok

Archívum

Kreativitás és elegancia - Monin inspirációk

2011.11.24. 07:20 Fastn

 

 

Igazi exotikus koktélokat, ital - és kávékülönlegsségeket készíthetünk otthon - magunk és vendégeink kényeztetésére. Szabadon engedheted a fantáziádat, rengeteg minden inspriálhat, hogy valami újat találj ki. Választottunk a Pannaco weboldaláról 3 igazán különleges tiszta Monin szirupot és csak figyeld mit indít be, ha megnézzük őket közelebbről.

a Monin színei:
Inspirálhat egy szín - a Monin Grenadine Élénk piros, narancsos csillogással, a Monin Feketeribizli szirup mély sötétvörös színe, ami egy jeges italban fátyolosan oldódik, ahogy belecsorgatod; a Monin Makadámia dió szirup színe pedig ragyogóan tiszta aranysárga.
 

a Monin ízvilágának gazdagsága:
Inspirálhat egy enyhén savanyú, kissé vaníliás de bogyó-fanyar Monin grenadine íz; a fekete ribizli hajtásának zöld illatával írják le ezt a gazdag, édes és gyümölcsös ízű a Monin Feketeribizli szirupot, aminek van egy nagyon enyhe fanyarsága is; vagy csak képzeld el hosszantartó pörkölt dió illattal és francia praliné utóízével a Monin Makadámia dió szirupot. Szinte formálódik magától hogy mibe tennéd nem?

Inspirálhat a neve is, de az is ha tudsz egy kicsit arról mi honnan érkezett. A Monin greandint például pirosas színe és enyhe fanyar íze miatt még pácreceptekhez is használják, de tipikusan a leggyakrabban használt és legsokoldalúbb édesítő és ízesítő a klasszikus mixelésben. A Monin makadámia dió egyszerre skót és ausztrál - néhányan a világ legnemesebb diójának tartják vajas ízének teljessége miatt. Monin Feketeribizli szirup alapja sok lekvárnak, juice-nak, meg fagylaltokban használják.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monin.blog.hu/api/trackback/id/tr593408115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása